Lastavice logo Lastavice logo
Lastavice logo
 
 
 
 

INVESTITOR


Investitorska kompanija UDI u Beogradu deo je Urban Developers and Investors Group sa sedištem u Pragu. Kompanija UDI prisutna je na tržištu centralne Evrope već 30 godina i tokom ovog perioda razvila je više od 100 stambenih i poslovnih projekata u regionalnim gradovima Češke i Slovačke. U poslednjih par godina uspešno je proširila svoje prisustvo i na srpsko, poljsko i mađarsko tržište.

Izborom savremenih i kvalitetnih materijala, primenom adekvatnih inženjerskih rešenja i dugogodišnjom praksom, kompanija UDI zadovoljava visoke standarde u oblasti gradnje, kreirajući urbane i funkcionalne prostore usklađene sa okruženjem. Timovi profesionalaca efikasno rukovode svim fazama građevinskog procesa, od akvizicije zemljišta, finansiranja, pripreme projekta, do upravljanja gradnjom, prodajom i izdavanjem nekretnina.

Classic Ursus, Varšava, Poljska

Stambeno-poslovni kompleks

La Viza Offices - Budimpešta, Madjarska

Poslovni kompleks

Star mlin, Prag, Češka

Četiri stambene zgrade

Trijangl, Prag, Češka

Stambeno-poslovna zgrada

Logistički park, Sazava, Češka

Logistički park

Tržni centar Lužini,Prag, Češka

Tržni centar


PROJEKAT


Prvi u nizu projekata kojim se UDI predstavlja srpskom tržištu je stambeno-poslovni projekat „Lastavice”. Funkcionalna i moderna arhitektura nameće se izraženom horizontalnošću na fasadi, čime se projekat na savremeni način uklapa u gradnju starog jezgra Novog Beograda. Konceptualna ideja delo je uspešne saradnje češkog biroa Hlaváček & Partner Studio i renomiranog lokalnog arhitektonskog biroa ZAP.

Kompleks „Lastavice” se sastoji iz dva ugaona objekta, projektovana u formi latiničnog slova L, kao dve nezavisne celine. Između njih se nalazi dijagonalna pešačka komunikacija koja ih povezuje međusobno, kao i sa ulicom Jurija Gagarina. Objekti se sastoje od tri podzemne etaže sa garažama i ostavama, prizemlja na kome se nalaze lokali, devet spratova sa tipskim stanovima i jednog povučenog sprata sa penthausima.


VESTILOKACIJA


Moderno koncipiran stambeno-poslovni kompleks „Lastavice” na atraktivnoj lokaciji u Bloku 58 predstavlja odličan izbor za ljude različitih interesovanja i starosne dobi. Uz sve pogodnosti koje nudi stanovanje u kvalitetnoj gradnji koju potpisuje kompanija UDI, pažnju budućim stanarima, urbanim porodičnim i poslovnim ljudima, privlače i uređene zelene površine na platou ispred objekata sa prostorom za igru i rekreaciju, sveobuhvatna ponuda uslužnih i zabavnih sadržaja u okruženju i laka komunikacija sa ostalim delovima grada.

Direktna povezanost sa Ulicom Jurija Gagarina, brza i laka komunikaciju sa ostalim delovima grada, široke ulice i bulevari, pešačke i biciklističke staze kao i veliki broj zelenih površina čine ovaj deo grada izuzetno atraktivnim.

Mnogobrojne poslovne zgrade, mogućnost parkiranja i brze konekcije auto-putem sa ostalim delovima grada, navele su većinu renomiranih domaćih i svetskih kompanija da Novi Beograd u poslednjih par godina odaberu za svoje poslovno sedište.

Blizina Savskog keja, zabavno-rekreativnih i uslužnih sadržaja, kao i Ade Ciganlije, omiljenog izletišta Beograđana, daju poseban kvalitet životu na ovoj lokaciji.

Tržni centar Delta Siti, kao i veliki broj hipermarketa, privatnih klinika, škola i vrtića u neposrednom okruženju, olakšavaju svakodnevno funkcionisanje i predstavljaju još jednu u nizu prednosti stanovanja na ovoj lokaciji.


PONUDAKONTAKT


Каtarina Pajović
T: +381 69 677 515
E: katarina@lastavice.rs

Ivana Grković
T: +381 69 677 512
E: ivana@lastavice.rs

Tamara Krpović
T: +381 69 677 525
E: tamara@udi-develop.rs

UDI Serbia - UDI Services d.o.o.
Danube Business Center
Bulevar Mihajla Pupina 10L
Beograd, Srbija

Davanjem svojih podataka Kompaniji, potvrdjujete da ste saglasni da Kompanija može da obradjuje Vase lične podatke.

UDI Serbia - UDI Services d.o.o.
Danube Business Center
Bulevar Mihajla Pupina 10L
Beograd, Srbija

UDI Serbia - UDI Services d.o.o.
Danube Business Center
Bulevar Mihajla Pupina 10L
Beograd, Srbija

UDI Group